Kampioensweekend bij MHCH!

Nieuws afbeelding 5-6-2023
Afgelopen zaterdag vond er, zowel op zaterdag, als op zondag een ongekend feestje plaats bij MHC Hoevelaken!

JO12-1 kampioen 2e klasse!
Om 8.30 uur begon de wedstrijd in het altijd zonnige Leusden. Het eerste kwart dicteerde MHC Leusden. Het was overduidelijk dat de jongens van Hoevelaken JO12-1 erg zenuwachtig waren. Maar de verdediging hield stand en het stond 0-0 na het eerste kwart. Toen bleek dat trainer John langs de lijn stond kwamen de Hoevelakers beter in het spel. Een mooie aanval werd gemaakt en het eerste doelpunt voor MHC Hoevelaken was een feit. Het bleef kansen regenen voor Hoevelaken, maar MHC Leusden bleek een geduchte tegenstander. Na het tweede kwart wist Hoevelaken nogmaals te scoren, 0-2! Het derde goal voor werd kort daarna gescoord en ze wisten de 0-3 te behouden. De laatste seconden werden meegeteld door het publiek en eindelijk was daar dan het eindsignaal van de spannende kampioenswedstrijd! Gefeliciteerd jongens! Knap gedaan!

DO25-2 kampioen 5e klasse!
Na een oproep om allen te komen kijken op zondag 4 juni, startte de wedstrijd tegen SCHC DO25-10 om 14.30 uur met een heleboel publiek!!
Het was een hele spannende wedstrijd en SCHC bleek ook een waardige tegenstander te zijn. Gelukkig werd de 1-0 in het laatste kwart gescoord en wisten de fantastische meiden van MHC Hoevelaken deze voorsprong te behouden. Eindelijk was daar dan het verwachtte eindsignaal! Na de wedstrijd was het tijd voor een feestje. Gefeliciteerd meiden! We zijn trots op jullie!

Kom je ook naar the Golden Party op zaterdag 17 juni van 16.00 uur - 21.00 uur? Dan kun je de kampioenen persoonlijk de hand schudden om ze te feliciteren! Graag tot dan!