banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

TYPE LIDMAATSCHAP
 

Welkom bij onze gezellige familieclub! Hier kun je je inschrijven als:

  • VOLLEDIG LID = Trainingen in teamverband en competitie
  • TRIMLID = Trainingen voor (niet)hockeyers en geen competitie
  • TRIMLID PLUS = Trainingen voor (niet)hockeyers en maximaal 8 competitiewedstrijden per seizoen
  • VRIJWILLIGER = Een vrijwilligersrol invullen zonder dat je hockey speelt, je wordt geen betalend lid
  • NIET-SPELEND LID = Je wordt lid zonder dat je hockey speelt, je doet mee aan leden-events en ALV


 
   
PERSOONLIJK
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
CONTACT INFORMATIE
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
FINANCIEEL / CONTRIBUTIE
 

Er hoeft niet altijd (meteen) contributie betaald te worden, we vragen alvast je rekeninggegevens zodat die later niet meer opgevraagd hoeven te worden.

Heb je niet genoeg geld hiervoor? Dan kan [email protected] helpen om de contributie te laten betalen door Jeugdfonds Sport & Cultuur (zie ook https://kieseenclub.nl/).

Kies je voor automatische incasso? Dan geldt het volgende:

  • Automatisch incasso vindt plaats in november, het is mogelijk om in termijnen (maximaal 6) te betalen of in 1 keer. Word je lid na 1 oktober, dan zal contributie in 1 keer worden afgeschreven.
  • Bij automatische incasso machtig je MHC Hoevelaken om tot wederopzegging de contributie van je lidmaatschap automatisch ten laste van de hierna opgegeven bankrekening te incasseren. De hoogte van de contributie kun je vinden op www.mhch.nl


 
   
   
 
   
 
ARBITRAGE
   
   
 
   
 
HOCKEY ACHTERGROND
   
BIJDRAGEN ALS VRIJWILLIGER?
  Vind je het leuk om, als vrijwilliger, je steentje bij te dragen? Dan kun je dat nu al aangeven voor 1 van onderstaande vrijwilligerstaken. Onder het vakje "Anders" kun je ook andere leuke idee├źn doorgeven als je die hebt. En weet je het nog niet? Dan komen we je graag gewoon eens gezellig tegen op onze familieclub.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.