banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Bestuur

Het Bestuur van Mixed Hockey Club Hoevelaken bestaat uit 5 personen. Elk met een eigen verantwoordelijkheidsgebied.

Zo is de Technische Commissie (TC) verantwoordelijk voor de wedstrijden, trainingen en selectie. De feesten en partijen en het beheer van accommodatie worden door Beheer & Activiteiten geregeld. Alle bestuurszaken lopen via het secretariaat evenals de contacten met de KNHB. De penningmeester zorgt er voor dat de keuzes die we maken passen binnen financiële kaders die we hebben geformuleerd. Hij is tevens aanspreekpunt voor de sponsoring.

Als team zijn we verantwoordelijk voor het gevoerde beleid, wat is geformuleerd in het beleidsplan 2021-2025. Dit plan geeft structuur en inhoud aan hetgeen we met de club willen bereiken.

Even voorstellen

Het bestuur van Mixed Hockey Club Hoevelaken bestaat uit de volgende functies en personen.
Vacature
Voorzitter

Op dit moment is de functie van voorzitter vacant. Tot die tijd vangen de resterende bestuursleden dit (roulerend) op.

De voorzitter is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het - samen met het bestuur - realiseren van de doelen die de ledenvergadering van de club heeft geformuleerd.Secretaris, Klaas Waslander

Klaas beheert en zorgt ervoor dat de secretariële processen van de vereniging goed verlopen. Hij notuleert de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen. Ook onderhoudt hij contacten met de KNHB, is webmaster van MHCH en werkt nauw samen met de ledenadministratie. En als je een e-mailtje stuurt naar [email protected], dan is de kans groot dat je een persoonlijk antwoord krijgt met Klaas.

Klaas speelt zelf hockey in de H45 competitie en coacht ook het hockeyteam van zijn dochter.

Penningmeester, Remco van den Heuvel

Remco is onze penningmeester en speelt al jaren bij de Veteranen en geeft op maandag training aan een enthousiaste groep trimleden (ouders van jeugdleden die zelf ook kennis willen maken met het spel) In zijn rol als penningmeester is Remco voor alle financiën van de club; de inkomsten, de uitgaven en de begroting.

Remco is al jaren samen met zijn partner Mascha en heeft een dochter Sanne.


TC, Henrik van Bennekom

Henrik is als voorzitter van de Technische Commissie verantwoordelijk voor alle hockey gerelateerde zaken. Van de werkzaamheden die de TC heeft zijn de wedstrijden, trainingen en teamsamenstellingen het meest zichtbaar. Het opleiden en monitoren van trainers, fluiters en coaches valt echter ook onder de TC.

Het samengaan van plezier, ontwikkelen en presteren geeft onze club een prachtige kleur.


Beheer, Arjan Boezeman

Arjan is als voorzitter van de beheer commissie verantwoordelijk voor het terrein en het clubhuis. Aangezien de bar een belangrijk onderdeel is van het clubhuis en een hele grote bijdrage heeft aan het sociale aspect van onze hockeyclub is Arjan ook verantwoordelijk voor het niet sportieve deel van alle evenementen op de club.

Arjan speelt zelf  ook hockey in de H45 competitie.