banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Let's stick together - dag

Let's Stick Together-dag: een naam die naar ons idee de lading goed dekt. De reden voor het organiseren van deze dag is het groeiend aantal (jeugd) leden. We zijn de grens van 500 leden inmiddels gepasseerd!. En de steeds groter wordende druk die dit legt op de actieve vrijwilligers. Daarom hebben wij als club een omslag gemaakt. Wij willen de betrokkenheid bij onze club vergroten en de druk op de huidige vrijwilligers verlichten door héél veel actieve vrijwilligers/ouders te werven die allemaal een klein deel van het werk doen.

Want wat horen we vaak de uitspraak: "dat moet dé vereniging toch regelen!" Maar.... wie of wat is "De Vereniging" dan? Dat bent jij, dat is je kind, dat zijn de andere leden en alle vrijwilligers die zich voor de vereniging inzetten! DE vereniging....? Dat zijn WIJ MET Z'N ALLEN! De vereniging is VOOR leden en DOOR leden!

Kijk maar eens naar dit filmpje van de KNVB. Dit geeft mooi weer welke kant wij op willen met onze vereniging en waarom:

 
MHCH organiseert ieder jaar een hele leuke hockeydag voor alle jeugdleden met hun nieuwe team voor het aankomende seizoen dat dan voor de deur staat. In het kader van "Samen zijn wij een team” vragen wij op die ochtend aan alle ouders -per team- onderling te overleggen hoe de taakindeling voor het komende speelseizoen wordt ingevuld. Daarbij zijn in eerste instantie een aantal vaste taken te verdelen: wie wordt er coach en wie teammanager? Zijn er ouders die een training willen verzorgen? Welke ouder(s) gaan zich verdiepen in de spelregels en als (assistent) scheidsrechter aan het werk? Daarnaast willen wij als actieve club allerlei verschillende activiteiten organiseren voor onze Benjamins, Jeugd, Dames en Heren teams.

Veel enthousiaste vrijwilligers zetten zich al in voor MHC Hoevelaken. Onze club blijft groeien en daarom hebben wij steeds nieuwe vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor MHC Hoevelaken.

Enthousiast en wil je meer informatie? Neem dan via de mail contact op met Ellen Imhof, [email protected].