banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Vrijwilligers gezocht

Naast de taken die gerelateerd zijn aan een team, zijn er verschillende commissies die de vereniging verder draaiende houden. Ook voor deze commissies zijn vrijwilligers nodig. In onderstaand overzicht staan de vacatures van dit moment.

 • Wassen: helpen met het wekelijks wassen van handdoeken, theedoeken en hesjes.
  Tijd: 0.5 uur in de weken waarin je de was verzorgt.

Activiteiten (contact: Roos Brans)
 • Commissielid activiteiten: diverse rollen voor verschillende toernooien. In losse teams werken bij voorbereiding en uitvoering van een evenement. Speciale aandacht voor feest en evenementen voor AB-jeugd. Op projectbasis.

Sponsorcommissie (contact: Marcel Voskuilen)
 • Sponsoren opvolging: contacten onderhouden met (groep van) sponsoren en/of helpen met specifieke sponsoractiviteiten.
 • Werven nieuwe sponsoren: benaderen van potentiele nieuwe sponsoren.

Technische Commissie (contact: Klaas Waslander)
 • Lijncoördinator: enthousiaste ouder mét hockey-affiniteit die voor een bepaalde leeftijdscategorie de contactpersoon/coördinator wil zijn en teamindelingen verzorgt (kan gecombineerd met wedstrijdsecretaris).
  Positie is beschikbaar voor: Senioren, A-B jeugd.
  Tijd: 0.5 uur per week, enkele weken per jaar 2-4 uur per week
 • Reeds ingevuld - wedstrijdsecretaris: verzorgt de planning en organisatie van wedstrijden voor een bepaalde leeftijdscategorie (kan met weinig extra uren gecombineerd met lijncoördinator).
  Tijd: 0.5 uur per week, enkele weken per jaar 2 uur per week
 • Reeds ingevuld - materiaalbeheer: materialen aanvullen/vernieuwen op de club (ballen, netten, bakken, tassen, pionnen, etc), zomers vernieuwen van de keeperstassen. Affiniteit met keepen is een pré.
  Tijd: gedurende de zomer 2-3 avonden werk, gedurende het seizoen enkele uren (totaal).

De TC zoekt 2-4 enthousiastelingen die arbitrage willen helpen oppakken, waarbij ze onderling de volgende zaken verdelen en iemand er ook voor kan kiezen om zich op slechts één van deze zaken te focussen:
 • Begeleiding fluiters: Het zelf begeleiden, of helpen met het opzetten en inplannen van een pool aan begeleiders voor het begeleiden van onervaren/startende fluiters.
  Tijd: paar dagen per jaar 1-2 uur.
 • CS+ opleidingen: Club Scheidsrechter Plus opleidingen verzorgen en voortzetten, zorgen dat MHCH enkele bondscheidsrechters blijft opleiden en daarmee ook het niveau van arbitrage bij MHCH op hoger plan weet te brengen.
  Tijd: enkele weken per jaar 1 uur per week.
 • Reeds ingevuld - Planning scheidsrechters: per wedstrijdblok van 6 weken inplannen welke teams welke wedstrijden gaan fluiten. Zorgen voor communicatie met scheidsrechters, teams helpen als ze geen vervanging kunnen vinden bij uitval van scheidsrechters.
  Tijd: 2 uur per wedstrijdblok, 0.25 uur per week voor opvolging.
 • Reeds ingevuld - Digitale examens plannen: zorgen dat scheidsrechterexamens worden gepland en gecommuniceerd, ongeveer 3-4 keer per seizoen. Hiervoor zowel spelers als ouders inplannen. Spelregels communiceren binnen de club.
  Tijd: enkele weken per jaar 0.5 uur per week.
 • Reeds ingevuld - Invalscheidsrechter pool: onderhouden van en inzetten van een pool van invalscheidsrechters.
  Tijd: 0.5 uur per week.