banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

TYPE LIDMAATSCHAP
  VOLLEDIG LID = Trainingen in teamverband en competitie TRIMLID = Trainingen voor (niet)hockeyers en geen competitie TRIMLID PLUS = Trainingen voor (niet)hockeyers en het spelen van maximaal 8 competitiewedstrijden per seizoen VRIJWILLIGER = (Ouders van) leden

 
   
PERSOONLIJK
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
CONTACT INFORMATIE
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
FINANCIEEL / CONTRIBUTIE
  De automatische incasso zal in november plaatsvinden. Het is mogelijk om in termijnen (maximaal 6) te betalen of in 1 keer. Word je lid na 1 oktober, dan zal de contributie in 1 keer van je rekening worden afgeschreven. Indien je onderstaande vraag met ja beantwoordt machtig je daarmee MHC Hoevelaken om tot wederopzegging de contributie van het MHCH-lidmaatschap automatisch ten laste van de hierna opgegeven bankrekening te incasseren. De hoogte van de contributie kun je vinden op www.MHCH.nl

 
   
   
 
   
 
ARBITRAGE
   
   
 
   
 
HOCKEY ACHTERGROND
   
BIJDRAGEN ALS VRIJWILLIGER?
  Vind je het leuk om, als vrijwilliger, je steentje bij te dragen? Dan kun je dat nu al aangeven voor 1 van onderstaande vrijwilligerstaken. Onder het vakje "Anders" kun je ook andere leuke idee├źn doorgeven als je die hebt. En weet je het nog niet? Dan komen we je graag gewoon eens gezellig tegen op onze familieclub.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.