banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Klusteam

Het Ooievaarsnest, zoals het clubgebouw van MHCH officieel heet, is het thuishonk van alle teams. Van samen met de tegenpartij iets drinken na de wedstrijd, de kaasstengels op zaterdag en de voetjes van de vloer tijdens een feestje.

MHCH onderhoudt het clubgebouw, de velden en het terrein eromheen zelf. Eens in de zoveel tijd steken een aantal vrijwilligers de handen uit de mouwen en pakken ze samen een klus aan. Zo plaatsen ze in een weekend een buitenbar, snoeien ze al het groen of maken ze de velden in de herfst weer bladvrij.

Hou je van tuinieren, klussen of van schoon schip maken? Geef je dan op voor ons klusteam. Je raadt het misschien al: vele handen maken licht werk en het is nog gezellig ook! Je hoeft hiervoor niet gelijk twee rechterhanden te hebben. Wanneer een klus zich aandient krijg je een appje van onze kluscoördinator. Per keer kun je kijken of het uitkomt of dat de klus je ligt. Mail je gegevens door naar de beheercommissie. Dan nemen we bij de eerstvolgende klus contact op.