banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Terugblik ALV donderdag 2 november

Nieuws afbeelding 5-11-2023 Tijdens de ALV waren er zo'n 20 (ouders van) leden aanwezig. Hieronder volgt een korte samenvatting van deze bijeenkomst.
We kijken terug op een mooi seizoen waarin we weer voor het eerst volle competities hebben kunnen spelen. Zowel op het veld als in de zaal. We hadden maar liefst 3 kampioensteams, waarvan 1 team zelfs op het veld, als in de zaal, kampioen is geworden. 

Lees meer

Uitnodiging pubquiz (18+) 18 november

Nieuws afbeelding 10-10-2023 Op 18 november vindt er weer een pubquiz (18+) plaats in ons gezellige clubhuis. Deze keer een beetje anders dan anders want je hebt de mogelijkheid om een lekkere stamppot te komen eten. De kosten voor het stampotten-buffet bedragen € 15,- per persoon*.  Voor de pubquiz kun je je met je team (3-5 personen) aanmelden.

Lees meer

Glow in the dark herfstavond op 11 november (JJ & O12)

Nieuws afbeelding 10-10-2023 Op zaterdagavond  11 november van 18:00 tot 20:00 uur organiseren we een Glow in the dark herfstavond voor alle onder 12 teams en jonger. Het wordt een spectaculaire avond waarin we oud Hollandsche spelletjes in een herfst/Glow in the dark thema gieten dus meld je nu snel aan.

Lees meer

Kampioensweekend bij MHCH!

Nieuws afbeelding 5-6-2023 Afgelopen zaterdag vond er, zowel op zaterdag, als op zondag een ongekend feestje plaats bij MHC Hoevelaken!

Lees meer

Heren Sevens 1 - een vriendenteam wat kampioenwaardig blijkt!

Nieuws afbeelding 1-6-2023 De mannen van heren Sevens 1 flikken het gewoon weer! Na hun promotie vorige periode vanuit de 2e klasse zijn ze nu kampioen geworden van de 1e klasse. Wat een enorme prestatie voor dit mooie team. Hun drive om te winnen is groter dan ooit!

Lees meer

Sportminded - Hockey- en voetbalsponsoren welkom bij Serva Volvo Nijkerk

Nieuws afbeelding 17-5-2023  
Voor de negentiende keer in bijna veertien jaar hebben de sponsorcommissies van sc Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken een avond mogen organiseren voor hun belangrijkste sponsoren. Onder de naam Sportminded Hoevelaken, waarin ook de Rabobank Eemland Amersfoort participeert, werden de genodigden woensdag 10 mei 2023 ontvangen bij Serva Volvo Nijkerk, zelf één

Lees meer

Terugblik paasclinic 8 april

Nieuws afbeelding 11-4-2023 Wat was het prachtig weer tijdens de paasclinic afgelopen zaterdag.

Er werd door Bovelander een waar circuit opgesteld waardoor er op verschillende (spel)onderdelen is getraind. Zo werd er bijvoorbeeld gewerkt aan de conditie tijdens het "mijnenvegen". Er werd getraind op verschillende spelsituaties en er was een knotshockey arena.

Lees meer

Werf een nieuw lid en scoor een tegoedbon bij van Duinkerken!

Nieuws afbeelding 6-4-2023 We hebben sinds dit seizoen een speciale aanbrengactie! Als je een nieuw jeugdlid aanbrengt bij MHCH krijg je een tegoedbon bij van Duinerken van maar liefst € 30,-! De voorwaarden die hieraan verbonden zijn: - het lid moet zich inschrijven voor een  jongste jeugd, jeugd of jong senioren (funkeys t/m 25 jr) team - het moet een nieuw lid zijn - ook als het lid zich tijdens het

Lees meer

Uurtje over?

Nieuws afbeelding 27-3-2023 Heb jij af en toe een uurtje over en vind je het leuk om meer mensen te leren kennen? Misschien kun je één van de clubcommissies ondersteunen.

Lees meer