banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Party-time bij MHCH - 1 juni 2024 vanaf 20.00 uur

Nieuws afbeelding 6-5-2024 Lieve LEDEN en OUD-LEDEN,
Het is zover!! 🪩🩷💃🏼Dames Jong 1 presenteert op 1 juni 2024 het gezelligste feest van Hoevelaken in 2024! 
Swingen, dansen en beuken op de lekkerste nummertjes met de leukste DJ Morr-is @morris.entertainment 🎉🍸

Lees meer

Uitnodiging feestelijke opening veld 2 zaterdag 20 april 11.00 uur

Nieuws afbeelding 10-4-2024 Er wordt inmiddels al druk gespeeld en getraind op ons mooie nieuwe veld, maar volgende week zaterdag, 20 april om 11.00 uur, zal wethouder Rohen ons veld officieel en feestelijk komen openen. 
We nodigen jullie graag uit om bij deze bijzondere gelegenheid aanwezig te zijn. We beloven er een feestelijk moment van te maken. 

Lees meer

Heren Sevens, dubbel winst in eigen "huis"

Nieuws afbeelding 20-3-2024 Afgelopen vrijdag was het wederom feest in ons clubhuis aan de Weidelaan! Op deze, voor H7-1, belangrijke speelavond, werd er maar liefst twee maal gewonnen op eigen bodem. 

Lees meer

Hockey beginnersclinic op 24 maart en 7 april

Nieuws afbeelding 29-1-2024 Wil je hockey komen proberen bij onze gezellige familieclub?
Kom naar onze jaarlijkse beginnersclinics op 24 maart en 7 april.
In twee super toffe clinics leer je de bal slaan, stoppen en spelen we wedstrijdjes.

Met een groepje kinderen van jouw leeftijd en een eigen trainer ga je een ochtend lekker buiten hockeyen.

Lees meer

Aanleg waterveld is begonnen

Nieuws afbeelding 23-1-2024  
Goed nieuws, de vervanging van veld 2 is nu echt in volle gang. Er komt een mooi nieuw waterveld. Vorige week is er al nieuwe LED verlichting aangelegd en gisteren is er dan daadwerkelijk gestart met de aanleg van een nieuw hockeyveld!

Lees meer

Heren 45-1 kampioen overgangsklasse in wedstrijd tegen rivaal MHC Leusden

Nieuws afbeelding 2-12-2023 Op zondag 26 november zijn de heren 45-1 kampioen geworden in de wedstrijd tegen rivaal MHC Leusden.

Beide teams streden om de kampioenstitel. Waarbij Hoevelaken voldoende had aan een gelijkspel.

Lees meer

Update veld 2: bijna klaar - nog niet betreden aub!

Nieuws afbeelding

17-2-2024 De aanleg van ons mooie nieuwe waterveld verloopt voorspoediger dan in eerste instantie gedacht. De verwachting is zelfs dat we er voor Pasen nog op kunnen hockey'en!
Maar tot de officiële opening mag er NIET op gelopen worden! Want het lijkt al klaar en bespeelbaar, maar dat is helaas nog niet het geval! 

Lees meer

Hockeyfeesten O16 & O18 waren groot succes!

Nieuws afbeelding

18-11-2023 Vijf hockeyclubs uit Amersfoort en omstreken & Jongeren café Karseboom slaan handen in een en organiseren met groot succes weer "echte” Hockey feesten! 

Lees meer

Terugblik ALV donderdag 2 november

Nieuws afbeelding

5-11-2023 Tijdens de ALV waren er zo'n 20 (ouders van) leden aanwezig. Hieronder volgt een korte samenvatting van deze bijeenkomst.
We kijken terug op een mooi seizoen waarin we weer voor het eerst volle competities hebben kunnen spelen. Zowel op het veld als in de zaal. We hadden maar liefst 3 kampioensteams, waarvan 1 team zelfs op het veld, als in de zaal, kampioen is geworden. 

Lees meer

Eervolle vermeldingen MHCH

Nieuws afbeelding

5-11-2023 Tijdens de ALV van 2 november jl. is een aantal eervolle vermeldingen gedaan. Hieronder een opsomming van deze leden, met groot hart voor onze mooie hockeyvereniging: Bijzondere dank uitgesproken voor: Enrico van Delden

Lees meer

Werf een nieuw lid en scoor een tegoedbon bij van Duinkerken!

Nieuws afbeelding

6-4-2023 We hebben sinds dit seizoen een speciale aanbrengactie! Als je een nieuw jeugdlid aanbrengt bij MHCH krijg je een tegoedbon bij van Duinerken van maar liefst € 30,-! De voorwaarden die hieraan verbonden zijn: - het lid moet zich inschrijven voor een  jongste jeugd, jeugd of jong senioren (funkeys t/m 25 jr) team - het moet een nieuw lid zijn - ook als het lid zich tijdens het

Lees meer

Kampioensweekend bij MHCH!

Nieuws afbeelding

5-6-2023 Afgelopen zaterdag vond er, zowel op zaterdag, als op zondag een ongekend feestje plaats bij MHC Hoevelaken!

Lees meer

Heren Sevens 1 - een vriendenteam wat kampioenwaardig blijkt!

Nieuws afbeelding

1-6-2023 De mannen van heren Sevens 1 flikken het gewoon weer! Na hun promotie vorige periode vanuit de 2e klasse zijn ze nu kampioen geworden van de 1e klasse. Wat een enorme prestatie voor dit mooie team. Hun drive om te winnen is groter dan ooit!

Lees meer

Sportminded - Hockey- en voetbalsponsoren welkom bij Serva Volvo Nijkerk

Nieuws afbeelding

17-5-2023  
Voor de negentiende keer in bijna veertien jaar hebben de sponsorcommissies van sc Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken een avond mogen organiseren voor hun belangrijkste sponsoren. Onder de naam Sportminded Hoevelaken, waarin ook de Rabobank Eemland Amersfoort participeert, werden de genodigden woensdag 10 mei 2023 ontvangen bij Serva Volvo Nijkerk, zelf één

Lees meer