banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Hockey deze winter: midwintercompetitie ipv zaalhockey

Nieuws afbeelding 10-10-2020
MHC Hoevelaken heeft, net als veel andere hockeyclubs, besloten om af te zien van de zaalcompetitie. Door de Corona-ontwikkelingen zien we teveel onzekerheden: het is maar de vraag of binnen sporten verstandig en mogelijk gaat zijn deze winter, daarnaast zijn de financiƫle verplichtingen voor zaalhuur aanzienlijk en is het risico daarvan erg groot.

Het goede nieuws is dat de KNHB de mogelijkheid biedt aan alle teams om zich kosteloos in te schrijven voor een midwintercompetitie. Bij voldoende teams in een regio, zal de KNHB de midwintercompetitie organiseren en kunnen de teams alsnog buiten gaan sporten.

In grote lijnen ziet de Midwintercompetitie 2020-2021 er als volgt uit:
 • Jongste Jeugd: 3, 6 en 8-tallen.
  1 wedstrijd per dag, spelen in januari en begin februari
 • Junioren: 11-tallen.
  1 wedstrijd per dag, spelen in december (1x), januari en februari
 • Senioren: Sevens-teams en 11-tallen.
  1 wedstrijd per dag, spelen in december (1x), januari en februari
  (senioren teams kunnen dus ook met kleinere teams samenstellen voor een 7-tegen-7 competitie)
De wedstrijden worden buiten de schoolvakanties gepland en de KNHB wil ernaar streven dat elk team 4 of 5 wedstrijden kan spelen. De midwintercompetitie zal net als een regulier veldhockeyprogramma worden gepland, dus op vergelijkbare dagen/tijdstippen en met één wedstrijd per weekend.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter