banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Sportminded - Hockey- en voetbalsponsoren welkom bij Serva Volvo Nijkerk

Nieuws afbeelding 17-5-2023

 

Voor de negentiende keer in bijna veertien jaar hebben de sponsorcommissies van sc Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken een avond mogen organiseren voor hun belangrijkste sponsoren. Onder de naam Sportminded Hoevelaken, waarin ook de Rabobank Eemland Amersfoort participeert, werden de genodigden woensdag 10 mei 2023 ontvangen bij Serva Volvo Nijkerk, zelf één van de sponsoren van beide clubs. De gasten werden ontvangen met een drankje en na een frietje met snack uit de mobiele frituur werd een start gemaakt met de lezingen. 
Fred Spoel van Serva – staat voor: Service En Repartie Van Automobielen - Volvo Nijkerk trapte af met een verhaal over het automerk Volvo en de veiligheid van deze auto. In het kader van de duurzaamheid benadrukte hij dat 98% van de Volvo recyclebaar is. En over duurzaamheid gesproken, ook het gebouw in Nijkerk zelf is met vele duurzaamheidsmaatregelen zo goed als energie-neutraal.
De voorlichting over Volvo en Serva Volvo Nijkerk werd afgesloten met een rondleiding door het bedrijf.

De hoofdspreker van de avond was Ben van der Burg, voormalig topschaatser, die al op 22-jarige leeftijd zijn schaatscarrière beëindigde ten faveure van een maatschappelijke. Op zijn eigen identieke wijze probeerde hij zijn toehoorders te vertellen hoe je blijvend kunt innoveren. Verdieping in een onderwerp kan daarbij één van de hulpmiddelen zijn.
In 1990 werd Ben van der Burg tweede op de WK Allround in Innsbruck, achter Johann Olav Koss en voor Bart Veldkamp. Het was zijn beste schaatsresultaat ooit, maar dat hij niet won vond hij, met terugwerkende kracht, een groot voordeel. "Zo blijft er altijd ruimte voor verbetering”, zo stelde hij.
In zijn drie kwartier durende praatje nam hij ook enkele bedrijven onder de loep, waarvan de ondernemers in de zaal zaten. Op die manier voegde hij ook iets persoonlijks aan zijn lezing toe.

Deze 19e Sportminded Hoevelaken kende een andere organisatie dan de vele edities daarvoor. Léon Breuers, namens sc Hoevelaken, en Laurens Hoekstra, namens MHCH, hebben bij de vorige editie het stokje overgedragen. Matthijs van Elk namens sc Hoevelaken en Erik van ’t Veer en Marcel Voskuilen namens MHCH zijn de nieuwe kartrekkers van Sportminded Hoevelaken.