banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Terugblik ALV 27 juni

Nieuws afbeelding 1-7-2024

Afgelopen donderdag, 27 juni 2024, was er een extra Algemene Ledenvergadering die goed werd bezocht. Er waren onder andere 3 oud-voorzitters aanwezig tijdens deze extra ALV; naast hun grote betrokkenheid bij onze gezellige familieclub, hadden ze deze keer nog een extra reden voor hun aanwezigheid.


De 3 oud-voorzitters gingen op de foto samen met de nieuwe voorzitter, een bijzonder moment!

Nieuwe voorzitter
Het was een bijzondere avond. Allereerst omdat er een nieuwe voorzitter is geïnstalleerd: Hans-Christian van Leeuwen. Hans-Christian is vader van drie hockeyende kinderen, getrouwd met een actief betrokken (hockeyende) vrouw, heeft veel hockey ervaring, de nodige bestuurlijke ervaring, en is ook zeer actief als scheidsrechter binnen de club. Hans-Christian kijkt ernaar uit om de voorzittersrol bij MHCH op te pakken.


Hans-Christian van Leeuwen


Afscheid Arjan Boezeman als bestuurslid
We hebben afscheid genomen van Arjan Boezeman, als bestuurslid accomodatie & bar. Arjan wordt geroemd om zijn inzet van de afgelopen jaren, waarbij hij veel heeft weten te realiseren en in gang weten te zetten. Met name het verduurzamen van de club en het realiseren van een nieuw waterveld met LED verlichting heeft Arjan weten te bewerkstelligen. Arjan, nogmaals grote dank voor jouw inzet als bestuurslid!


Arjan BoezemanWelkom nieuw bestuurslid

Als nieuw bestuurslid voor accomodatie & bar is Jan Willem Groefsema geïnstalleerd. Jan Willem is vader van twee hockeyende kinderen, getrouwd met een actief betrokken (hockeyende) vrouw, heeft veel hockey ervaring en neemt ook de nodige bestuurlijke ervaring mee. Jan Willem geeft aan veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging.


Jan Willem Groefsema (links)


Renovatieplannen clubhuis

Tijdens deze ALV is er een update gegeven over de renovatieplannen voor het clubhuis. De warmwatervoorziening en verwarming worden deze zomer vernieuwd. De vernieuwing van douches is minder noodzakelijk gebleken dan verwacht, dus dat wordt voorlopig uitgesteld. De eerstvolgende stap is de vernieuwing van de toiletten, waarvoor het bestuur in de volgende ALV een uitgewerkt voorstel wil presenteren. Verder zullen er komend seizoen weer de nodige klusdagen zijn waarop het clubhuis verder wordt aangepakt. Mocht je het leuk vinden om je steentje hieraan bij te dragen, laat dit dan weten via:[email protected]


VOG verplicht voor vrijwilligers bij MHCH
Tot slot is er tijdens de ALV besloten dat een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht wordt voor alle vrijwilligers binnen de vereniging die met (informatie over) minderjarigen werken. De reden is dat we als gezellige familieclub een zo veilig mogelijke omgeving willen creëren voor iedereen. De komende tijd zullen de betrokken vrijwilligers meer informatie ontvangen hierover.

Dankwoord
Tot slot is er vanuit de leden een dankwoord uitgesproken naar de vier bestuursleden die afgelopen jaar zonder voorzitter de club hebben bestuurd. Met veel nieuwe leden, nieuwe vrijwilligers en nu ook weer een volledig bemand bestuur kan MHCH vooruit kijken naar een veelbelovend nieuw seizoen!