banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

LST dag 22 juni: programma

Nieuws afbeelding 16-6-2019
Om een vliegende start te maken voor het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020 organiseren wij ook dit jaar weer voor alle jeugdleden (m.u.v. A en B jeugd) en hun ouders op zaterdag 22 juni de 'Let's stick together-dag'.


Schema
Wij ontvangen onze jeugdleden met hun ouders per leeftijdscategorie graag op onderstaande tijdstippen. Let op: Deze indeling geldt voor de nieuwe teamindeling van het komende seizoen 2019-2020! Deze nieuwe teamindelingen worden voor de LST-dag bekend gemaakt.

09.00 - 10.00 uur   Funkeys, Benjamins, F-teams en E-teams met hun ouders
10.15 - 11.15 uur   C- en D-teams met hun ouders

Wat doen de hockey(st)ers?
  • De verschillende nieuwe teams van D en C gaan met elkaar kennismaken en spelen leuke (oefen)wedstrijden.
  • De jongste jeugd (Benjamins, F en E) gaan in een mooi sportief hockey-circuit leuke activiteiten doen. 
Kom in je hockeykleding en neem je stick mee en vergeet je bitje niet! M.u.v. de C en D-jeugd hoeven keepers niet in keepers-outfit te komen. Zij doen gewoon mee met de spelletjes.

Wat doen de ouders?
  • Die krijgen lekkere koffie en thee in het clubhuis
  • Kunnen kennismaken met andere ouders
  • Gaan met elkaar de verdeling van teamtaken – waar nog nodig – compleet maken
  • Krijgen uitleg over diverse taken binnen de club en de mogelijkheid om in te schrijven op vacatures
Onze club draait op vrijwilligers en het zal jullie dan ook niet verbazen dat we iedere ouder vragen om team- en/of verenigingstaken uit te voeren zodat we ook komend seizoen alles op rolletjes kunnen laten verlopen. Er is een keuze uit:

Teamtaken:
Rondom het team gebeurt van alles: er is een coach en teammanager nodig voor het seizoen en uiteraard de hulp van alle ‘teamouders’ bij het rijden naar uitwedstrijden en de gebruikelijke bardiensten een paar keer per seizoen.

Verenigingstaken:
MHC Hoevelaken is een club die er voor en door de leden is. Gelukkig zijn er al veel vrijwilligers, maar ook nu is er weer een aantal vacatures die echt ingevuld moet worden. Ook dit jaar rekenen we weer op het enthousiasme van onze leden om de open vacatures in te vullen. Waar mogelijk knippen we taken in behapbare stukken, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Ik vind het zelf mooi en leuk wat terug te kunnen doen voor mijn club. Ik hockey er zelf al jaren met veel plezier en ook mijn kinderen vinden het er heerlijk. Ik hoop dat dit door meer ouders zo wordt gevoeld! Mocht je vragen of goede ideeën hebben, tijdens de LST zijn er bestuur- en commissieleden aanwezig. Als je nu al wil reageren of je wil aanmelden voor een vacature mag dat natuurlijk ook. Dit kan via [email protected].

Afmelden
Ben je verhinderd en lukt het jou écht niet om op deze dag aanwezig te zijn, dan kun je je afmelden bij [email protected].

Ik zie er naar uit jullie allemaal te ontmoeten in ons clubhuis op 22 juni aanstaande. We maken er weer een leuke en actieve ochtend van!


Met sportieve groet,
 
Wim Tjaberinga
Voorzitter MHCH

 

Twitter