banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Nieuwjaarswens 2024 - met een nieuw veld en nog veel meer

Nieuws afbeelding 12-1-2024

Beste leden, ouders, trainers en vrijwilligers,

Allereerst wensen we iedereen een gelukkig, voorspoedig en vooral sportief 2024!

We kunnen vooruitkijken naar een prachtig nieuw jaar.
Het zaalseizoen is nog in volle gang en na de voorjaarsvakantie kunnen we eindelijk weer het veld op met z’n allen. Wat een mooi vooruitzicht.

Want wat blijft hockey toch een snelle, stoere en uitdagende teamsport. Op onze gezellige familieclub wordt dat nog mooier in 2024: want het nieuwe veld komt er nu echt aan! En het goede nieuws is: het wordt een nieuw waterveld.

Daarmee wordt veld 2 een superveld om hockey op te spelen: een waterveld speelt veel fijner dan een zandveld, en ook gaat een waterveld langer mee en leidt het tot minder blessures. Er is al begonnen met de werkzaamheden, we zullen jullie de komende tijd op de hoogte houden van de voortgang!

Er gaat in 2024 natuurlijk nog veel meer gebeuren: leuke events, clinics voor nieuwe leden, verdere vernieuwing rondom het clubhuis. Ook hierover worden jullie verder geïnformeerd de komende tijd. Dankzij jullie allemaal is dit mogelijk en gaan we er weer een heel mooi hockeyjaar van maken bij MHCH.

We willen afsluiten met dit filmpje van de KNHB, want soms zeggen beelden meer dan 1000 woorden. En hockey moet je beleven. Dus: kom hockeyen! 🙏


Met sportieve groet en tot op het veld,

Het MHCH bestuur