banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Extra ALV over renovatie clubhuis [Gaat NIET door]

Nieuws afbeelding 23-2-2024
[Update 20 maart 2024: deze extra ALV gaat niet door en is uitgesteld. Het bestuur zal deze opnieuw inplannen zodra dat mogelijk is. ]


Het bestuur nodigt alle leden van MHC Hoevelaken uit voor een extra Algemene LedenVergadering (ALV) op 28 maart 2024 om 20:00 uur.
In onze plannen zit namelijk de renovatie en vernieuwing van ons clubhuis. Hiermee bouwen we verder aan de toekomst van onze gezellige familieclub.

De afgelopen maanden is er een voorstel uitgewerkt, die we als bestuur graag willen voorleggen aan onze leden. De hoogte van de investering maakt dat we de steun en goedkeuring nodig hebben van onze leden, die we willen vragen tijdens deze extra ALV.

Het gaat om investeringen in het vernieuwen van onder andere toiletten, douches, warmwatervoorziening en verwarming. Wij zullen zorgen voor een uiteenzetting van het proces en de keuzes die voorliggen, inclusief de bijbehorende kosten. Uiteraard hopen wij op jullie komst.

Vragen
De agenda en eventuele aanvullende stukken zullen vanaf maandag 18 maart a.s. in LISA Team staan (achter de login van de website in Club > Documenten > Bestuur-ALV). Als je vragen hebt naar aanleiding daarvan, dan kun je die vooraf al stellen door uiterlijk 26 maart een e-mail te sturen naar [email protected].

Met sportieve groet,
Het MHCH bestuur