header1.jpg header2.jpeg header3.jpg header3a.jpg header4.jpeg header6.jpg Sample 11 (1200x400) hi-res.jpg

Ook vandaag geen trainingen!

Nieuws afbeelding 23-2-2017 Alle trainingen voor vandaag zijn afgelast. Het waait op dit moment al flink maar vanaf 16.00 uur is het echt bar en boos: dan gaat het stormen! 

Lees meer

Trainingen afgelast!

Nieuws afbeelding 22-2-2017 Alle trainingen van vandaag (woensdag 22 februari) worden afgelast. Er liggen plassen met water op het veld en het blijft voorlopig regenen. 

Lees meer

MB1 zaalkampioen

Nieuws afbeelding 21-2-2017 Onder het toeziend oog van veel ouders uit Hoevelaken werd in Maarn op 11 februari jl. MB1 zaalkampioen. 

Lees meer

Jeugdtrainingen starten in week van 20 februari

Nieuws afbeelding

17-2-2017 Jeugd De reguliere veldtrainingen voor de jeugd starten weer in de week van 20 februari 2017. 
Keeperstraining De veld keeperstraining voor zowel de jongste jeugd en de jeugd teams starten pas weer op vrijdag 10 maart.

Lees meer

Cursus Hardlopen in Hoevelaken

Nieuws afbeelding

2-2-2017 MHCH biedt -na het grote succes voorgaande cursussen- wederom een cursus 'Leren Hardlopen' aan! Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen aan deze cursus! Of je nu lid bent van MHC  Hoevelaken of niet, man of vrouw, jong of oud. Wees welkom want hardlopen is leuk! 

Lees meer

MHCH krikt met nieuw JEUGD HOCKEYPLAN spelniveau omhoog

25-1-2017 Aan het einde van het vorige hockeyseizoen heeft een kleine werkgroep met Robbert Eberhart, Danielle van Omme, Olaf Steur en Wim Tjaberinga onder leiding van Hein Brans nagedacht over hoe wij het spelniveau van de jeugd naar een hoger plan kunnen tillen zonder daarbij het prettige karakter van onze familieclub te schaden. 

Lees meer

Kom kennismaken met hockey bij MHCH!

Nieuws afbeelding

25-1-2017 MHCH Beginnersclinic 2017 Kinderen die het leuk vinden hockey uit te proberen, kunnen meedoen aan een clinic en 3 trainingen.  Deze zijn bestemd voor jongens en meisjes van groep 2 t/m 7 van de basisschool (minimaal 6 jaar). Je leert hoe je moet slaan en flatsen en natuurlijk worden er wedstrijdjes gespeeld en leer je een aantal spelregels (wist je trouwens dat je nooit met de bolle

Lees meer

Clubkleding te bestellen via webshop

Nieuws afbeelding

21-12-2016 Via http://clubs.reeceaustralia.com/nl/mhc-hoevelaken kun je rechtstreeks de clubkleding van MHC Hoevelaken bestellen. Dit is een samenwerking tussen kledingleverancier Reece  en onze sponsor en Van Duinkerken: shirts, broeken, rokjes, sokken en nog veel meer; voor groot en klein!

Lees meer

Twitter