header1.jpg header2.jpeg header3.jpg header4.jpeg header5.jpeg Sample 11 (1200x400) hi-res.jpg

Grote Clubactie start 1 oktober: doe je mee?

Nieuws afbeelding 17-9-2016 Ook dit jaar doet MHCH mee met de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we met deze actie € 1.500 verdiend, omdat een deel van de opbrengst direct voor de sportclub is. Van dit geld heeft MHCH vorig jaar die mooie picknicktafels op het terras gekocht. Allemaal dankzij jullie!

Waarvoor zamelen we dit jaar geld in?

Lees meer

Automatische incasso contributie

16-9-2016 De contributie van MHCH werd tot afgelopen jaar altijd per factuur geïncasseerd. Momenteel wordt door penningmeester Petra Gielen en Reinout Bootsma -samen met Rabobank en Lisa- hard gewerkt om een proces voor automatische incasso zodanig in te richten, dat de contributie van dit seizoen automatisch kan worden geïnd. 

Lees meer

Rabo Fandag 2016 - Tilburg

Nieuws afbeelding 16-9-2016 De Rabo Hockey fandag 2016 is een evenement voor echte hockeyfans uit de D en C jeugd. Het evenement staat helemaal in het teken van de meet en greet met het Nederlands elftal. Ook kun je jouw idolen vragen stellen over bijvoorbeeld de fantastische prestaties tijden de Olympische Spelen van Rio en met ze op de foto gaan. Deelname aan de Rabo Hockey fandag is gratis.

Lees meer

Spelregelcursus (21 sept) en -examen (28 sept)

Nieuws afbeelding

14-9-2016 Ook dit seizoen wordt er door MHCH een spelregelcursus georganiseerd. Deze cursus bestaat uit een e-learning module van de KNHB, met daarbij een interactieve instructie-avond (woensdag 21 september a.s.) om de verschillende spelsituaties te bespreken en vragen te stellen. Op woensdag 28 september volgt het examen.

Lees meer

Sportminded Hoevelaken opnieuw succesvol (30 juni 2016)

Nieuws afbeelding

28-8-2016 Donderdag 30 juni 2016 organiseerden de sponsorcommissies van sc Hoevelaken en de Mixed Hockeyclub Hoevelaken voor de twaalfde keer sinds november 2009 in gezamenlijkheid een netwerkbijeenkomst voor hun gezamenlijke belangrijkste sponsoren. Bijna vijftig sponsoren hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging en troffen elkaar op de nieuwe locatie van Van Duinkerken Sport & Kamperen in Nijkerk.

Lees meer

informatie uurtje voor nieuwe leden

10-9-2016 Voor alle (ouders van) nieuwe leden: kom naar het clubhuis van MHC Hoevelaken voor informatie over het reilen en zeilen op onze club. Er zijn ook bestuursleden en vrijwilligers aanwezig, die een toelichting komen geven en jullie vragen te beantwoorden.

Lees meer

Semi-waterveld officieel in gebruik genomen

Nieuws afbeelding

28-8-2016 Zondag 28 augustus wordt het nieuwe semi-waterveld van MHC Hoevelaken officieel in gebruik genomen door sportwethouder Nadya Akkouh: door het inschakelen van de watersproei-installatie was de officiële opening een feit!

Lees meer

Tactische coachavonden voor (jongste) jeugd coaches

28-8-2016 Voor de coaches van de jeugd en de jongste jeugd worden 2 avonden georganiseerd in het clubhuis van MHC Hoevelaken. Deze avonden worden gegeven door Luc Kemps. Er zijn dan alweer een paar wedstrijden geweest en er zullen vast wel vragen zijn zoals: Hoe begeleid ik de groep? Hoe kan er het beste verdedigd of aangevallen worden?  C/D coaches: maandag 26 september

Lees meer

Foto albums

Twitter